Homepage
lonel maria diana andrej

Përshëndetje, emri im është Martha!

Unë jam mamaja e dy fëmijëve të këndshëm dhe gruaja e një specialisti të çmendur kompjuterash. Njihuni me familjen time të zakonshme–jashtëzakonshme.

Emri im është Maggie dhe jam 12 vjeç e gjysmë. Kur të rritem, do të bëhem aktore dhe do të luaj në filma të njohur, që do të shfaqen në kinematë më të mëdha në botë!

Emri im është Lucas, dhe kompjuterat janë pasioni im. Unë gjithmonë kam shumë pak kohë për çdo gjë, dhe gjithmonë përpiqem të gjej sadopak për fëmijët e mi të dashur.

Endrra ime më e madhe është një udhëtim rreth botës, dhe shpresoj të realizohet një ditë.

Unë jam Johnny, por në jetën e përditshme më thërrasin Urchin dhe nuk di përse ;)

Më pëlqen futbolli dhe akullorja me çokollatë, dy gjërat më të mira në botë! Mundësisht të dyja në të njëjtën kohë!

Flavamed
Hollon sputumin në
mënyrë efektive
Lehtëson
frymëmarrjen