Kolla është një fenomen që ndodh shpesh te të rriturit dhe fëmijët.

Shpesh herë bëhet shumë e vështirë dhe, si rrjedhojë, ne duam ta heqim qafe sa më shpejt që të jetë e mundur...

Ne e dime se sa e vështirë është kolla dhe për këtë arsye krijuam Flavamed, i cili eliminon në mënyrë efektive kollën në bazë të mekanizmit të dyfishtë të veprimit:

Hollon sputumin në
mënyrë efektive
Lehtëson
frymëmarrjen

Si arrin Flavamed të hollojë sekrecionet mukoze?
Ai nxit sekretimin e mukusit me viskozitet të ulët.
Redukton trashësinë e mukusit në rrugët e frymëmarrjes.

Si arrin Flavamed të lehtësojë frymëmarrjen?
Ai stimulon transportin e mukusit në drejtim të nxjerrjes jashtë.
Flavamed ndihmon organizmin të nxjerrë ngarkesën e
akumuluar në traktin respirator.

Flavamed
Hollon sputumin në
mënyrë efektive
Lehtëson
frymëmarrjen