Informacion Mjekësor
Informacion Mjekësor

Informacion i hollësishëm mbi produktin

Flavamed ®

Përbërja:
1 tabletë përmban hydrochloride 30 mg Ambroksol; 1 tabletë e tretshme përmban 60 mg Ambroksol hydrochloride, 5 ml shurup përmban 15 mg Ambroksol hydrochloride.

Indikacionet:
Trajtim mukolitik në sëmundjet akute dhe kronike të rrugëve të frymëmarrjes, që shoqërohen me gëlbazë dhe aftësi të kufizuar të shkarkimit të mukusit te trashe.

Kunderindikacionet:
Mbindjeshmëri ndaj Ambroksol

Subjekti përgjegjës:
Berlin - Chemie AG (Menarini Group), Glienicker Weg 125, 12489 Berlin, Gjermani

Informacioni shkencor per barin:
Representative Office Albania, Rruga Kavajës, P.3 – Sh.9 – Ap.2, 1001 Tiranë, tel. (+355) 4 25 99 08, faks (+355) 4 27 48 12

Para përdorimit, lexoni fletëpalosjen që përmban indikacionet, kunderindikacionet, të dhënat dhe informacionet në lidhje me efektet e padëshiruara dhe dozimin, si dhe informacionin në lidhje me përdorimin mjekësor te produktit, ose konsultohuni me mjekun ose farmacistin, sepse çdo bar që përdoret në mënyrë jo të duhur përbën një rrezik për jetën dhe shëndetin tuaj.