Kur fëmijët janë sëmurë

Pёrse Flavamed?

Flavamed shurup është një preparat ideal që të luftojë me kollën për Urchin tënd të dashur.

Përse?

  • Sepse forma e butë e shurupit është më miqësore edhe për fëmijët shumë të vegjël;
  • Sepse ka shije të këndshme manaferre, të cilën i vogli juaj do ta pëlqejë, dhe do ta lehtësojë vazhdimin e marrjes së dozave të rregullta, për të siguruar trajtim të rregullt, të vazhdueshëm dhe të shpejtë;
  • Sepse është shume efektive, kështu që do të lehtësojë kollën e fëmijës tuaj;
  • Sepse përmban një dozim të zgjedhur posaçërisht për t’u përdorur edhe për më të vegjëlit tuaj të dashur;
  • Flavamed shurup zotëron veprim të dyfishtë:

- Mukolitik në mënyrë efektive;

- Lehtëson frymëmarrjen.

Hollon sputumin në
mënyrë efektive
Lehtëson
frymëmarrjen