Kur prindërit janë sëmurë

Infeksionet ndërhyjnë në jetën tonë të përditshme, pengojnë aktivitetin tonë dhe shumë nga ne kanë, fatkeqësisht, eksperiencë të gjerë në këtë fushë, sepse ne kemi kaluar shumë infeksione.
 
Ajo çfarë mund të bëjmë, është të përpiqemi të reduktojmë eksperiencën e sëmundjeve të tilla në të ardhmen.
 Ne kemi përgatitur disa parime të cilat janë me vlerë të kihen parasysh dhe që do t’ju ndihmojnë të qëndroni të shëndetshëm edhe në periudha të rrezikshme.

Imuniteti është thelbësor!

Organizmi mund të forcohet gjatë gjithë vitit:

  • Nëse ju bien rrezet e diellit, mos e evitoni dritën e tij, ai është aleati juaj (15 minuta në ditë në diell është mjaftueshëm).
  • Vazhdoni të ecni! Në pranverë, në verë, në dimër, gjithashtu gjatë vjeshtës! Ajri i pastër është partneri juaj më i mirë në ecjet e gjata për të rritur imunitetin. Mos harroni të përshtasni veshjen tuaj me sezonin, temperaturat dhe kushtet e motit. Dhe mos harroni të ftoni partnerin tuaj të ecjes herë pas here në apartamentin tuaj.
  • Organizmi juaj i pëlqen dietat me proteina, gjithashtu frutat dhe perimet, kështu që kënaqeni organizmin tuaj me pak “kënaqësi sensuale” ;-)

Hollon sputumin në
mënyrë efektive
Lehtëson
frymëmarrjen