Mësoni

Testoni njohuritë tuaja për kollën

Pyetje 1

Kolla nuk mund të jetë një shenjë infeksioni apo irritimi e sistemit respirator.

Po 
 Jo 


Pyetje 2

Flavamed zotëron veprim të dyfishtë mbi kollën, në bazë të hollimit të mukusit dhe lehtësimit të frymëmarrjes.

Po 
 Jo 


Pyetja 3

Kolla është një sëmundje që kap vetëm njerëzit që kanë patur probleme të mëparshmë me traktin respirator.

Po 
 Jo 


Hollon sputumin në
mënyrë efektive
Lehtëson
frymëmarrjen